Mr. Blik – Tweede Druk

 37,95 Inc. BTW

Dit is het boek waardoor u Leo de Haas persoonlijk leert kennen. Zeer persoonlijk.

De volledige openheid van de normaal zeer teruggetrokken schrijver is onverwacht, ontwapenend en van tijd tot tijd verbijsterend. Er is ruimte voor luchtige flauwekul en er zijn bloedserieuze passages. De honderden privéfoto’s maken dat u daar nog meer ‘beeld’ bij zult hebben.

Meer details

Als Leo zegt dat hij een van de grootste geheimen in zijn leven prijsgeeft dan betekent dat toch wel iets anders dan wanneer een André Hazes dat doet. Dus dat belooft alvast iets. Maar dit is slechts een klein feitje uit een dik boek.

Een dik boek, dat begint op 10 mei 1959 en eindigt in het heden. Vanaf de eerste pagina zult u dingen lezen die u nog niet wist en achtergronden over dingen die u al wel wist. De kans is aanwezig dat u van de ene verbazing in de andere zult rollen. Niets was namelijk al die jaren wat het leek.

U gaat begrijpen hoe het idee voor Blik op de Weg veel eerder begon te ontkiemen dan u verwacht had. U leest over de voor en tegenspoed in zijn leven die Leo maakten tot wie hij werd.

Eindelijk wordt ook duidelijk hoe Blik op de Weg te gronde werd gericht. De voormalig presentator vertelt hoe dat hem privé geraakt heeft. Daarbij spaart hij zichzelf niet. Ook het privé-fotoarchief gaat open en daardoor leert de lezer het brein achter het populaire televisieprogramma zeer persoonlijk kennen. Het altijd zorgvuldig beschermde privéleven van de presentator wordt voor één keer in de schijnwerpers gezet.

Mr. Blik – Tweede Druk

Uit de vele reacties op de eerste druk is gebleken dat lezers de kwaliteit van de uitgave belangrijk vinden, en hoog waarderen. Daarom is bij de Tweede Druk gekozen voor een hardcover, net als eerder bij de Limited Edition. U, de lezer, en het boek zijn het waard. Op de omslag de voormalig presentator bij zijn favoriete automobiel. Prijs: €37.95.