Mr. Blik – Ultimate Edition

 47,95 Inc. BTW

476 op voorraad

Voor deze op duizend stuks gelimiteerde Ultimate Edition werd weer een eigen omslag ontworpen. Daaraan is het boek onmiddellijk te herkennen. Alle exemplaren zijn ook weer voorzien van een eigen uniek nummer. Een nummer dat ook nog een extra doel dient. U dingt daarmee namelijk automatisch mee naar een van de twee volstrekt unieke prijzen die ter ere van u, de lezert, worden verloot.

  • Hoofdprijs is de originele, echte Honda GL1100 DX uit het verhaal dat begint op pagina 17 van ‘Mr Blik’. Serieus, de echte motor, niet een flauw modelletje.
  • Tweede prijs is het minstens even unieke Damen motorjack van Mr. Blik himself. (De heer Blik laat weten: ‘het jack is in de was gekrompen, zo lijkt het’.)

Bij het boek krijgt u een speciaal voor deze editie gemaakte boekenlegger die tevens dient als officieel lot voor de verloting van de motor en het jack. (Of het is een lot dat kan dienen als boekenlegger? U mag het zeggen).

Maar er is meer…

Meer details

Als laatste kent ook dit boek een addendum met maar liefst twee extra hoofdstukken. Het addendum is eigenlijk geen echt addendum meer; het wordt meegeleverd als los boekje van 25 pagina’s!

Afsluitend heeft de schrijver ook in deze editie zijn handtekening op ambachtelijke wijzevoorin het boek geplaatst. Met vulpen. Het is de bedoeling u zoveel mogelijk terug te geven van al het moois dat u hem heeft laten beleven door het kopen van zijn boek

Over het boek

Als Leo zegt dat hij een van de grootste geheimen in zijn leven prijsgeeft dan betekent dat toch wel iets anders dan wanneer een André Hazes dat doet. Dus dat belooft alvast iets. Maar dit is slechts een klein feitje uit een dik boek.

Een dik boek, dat begint op 10 mei 1959 en eindigt in het heden. Vanaf de eerste pagina zult u dingen lezen die u nog niet wist en achtergronden over dingen die u al wel wist. De kans is aanwezig dat u van de ene verbazing in de andere zult rollen. Niets was namelijk al die jaren wat het leek.

U gaat begrijpen hoe het idee voor Blik op de Weg veel eerder begon te ontkiemen dan u verwacht had. U leest over de voor en tegenspoed in zijn leven die Leo maakten tot wie hij werd.

Eindelijk wordt ook duidelijk hoe Blik op de Weg te gronde werd gericht. De voormalig presentator vertelt hoe dat hem privé geraakt heeft. Daarbij spaart hij zichzelf niet. Ook het privé-fotoarchief gaat open en daardoor leert de lezer het brein achter het populaire televisieprogramma zeer persoonlijk kennen. Het altijd zorgvuldig beschermde privéleven van de presentator wordt voor één keer in de schijnwerpers gezet.