Mr. Blik – Special Edition

 44,95 Inc. BTW

9 op voorraad

Dit is het boek waardoor u Leo de Haas persoonlijk leert kennen. Zeer persoonlijk.

De volledige openheid van de normaal zeer teruggetrokken schrijver is onverwacht, ontwapenend en van tijd tot tijd verbijsterend. Er is ruimte voor luchtige flauwekul en er zijn bloedserieuze passages. De honderden privéfoto’s maken dat u daar nog meer ‘beeld’ bij zult hebben.

Meer details

Met dit boek hebt u één van de vijhonderd exemplaren van de ‘Special Edition’ van ‘Mr. Blik’ in handen. Het is een serie unieke boeken, die op een aantal punten afwijkt van de zogenoemde ‘Unlimited Edition’.

Voor deze gelimiteerde ‘Special Edition’ werd een eigen omslag ontworpen. Daaraan is het boek onmiddellijk als bijzonder te herkennen. Alle vijfhonderd stuks zijn voorzien van een eigen uniek nummer. Dus niet zoals Lamborghini dat doet: duizend auto’s voorzien van een plaquette met daarop ‘1 of 500’. Marketingtechnisch wel slimmer en ook minder bewerkelijk.

Bij het boek krijgt u een speciaal voor deze editie gemaakte boekenlegger met een tamelijk hilarische anekdote uit de ‘Blik op de Weg’-periode. En als klap op de vuurpijl kent dit boek een volledig, extra hoofdstuk. Dit hoofdstuk is ingevoegd als een apart katern en voorzien van hetzelfde unieke nummer als het boek. Zo zijn deze twee onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Afsluitend heeft het de schrijver behaagd zijn handtekening op ambachtelijke wijze voorin het boek te plaatsen. Met vulpen. Kosten noch moeite werden gespaard. Als dank aan u, de lezert.